Handschoenen, een must bij voedsel bereiding.

Handschoenen, een must bij voedselbereiding!
Wanneer voedsel bewerkt of bereidt wordt, is het uit hygiënisch oogpunt aanbevolen om met handschoenen te werken. Het risico van handschoenen is dat medewerkers (vaak onterecht) denken dat ze met handschoenen hygiënisch bezig zijn. Dit gaat natuurlijk niet op wanneer dezelfde handschoenen urenlang en voor verschillende bereidingen gebruikt worden. Denk hierover na en bespreek dit met je collega’s en leidinggevenden. Daarnaast zijn er steeds meer mensen met een allergie of intolerantie die last hebben van een (kruis)reactie als gevolg van bereiding van voedsel met handschoenen welke latex bevatten.Voor deze groep mensen zijn de nitril handschoenen die wij in het assortiment hebben latexvrij. Maak je de keuze om te werken met handschoenen, let dan ook op het materiaal van deze handschoenen.
Voor tekst en uitleg over de diverse soorten handschoenen verwijs ik u graag door naar de FAQ van onze website.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *